Ons team

Tony Delli Santi

Tony Delli Santi

Zaakvoerder

Valérie Delli Santi

Valérie Delli Santi

Business controller

Lori Delli Santi

Lori Delli Santi

Verhuur

Geoffrey Delli Santi

Geoffrey Delli Santi

Werkplaats

Anthony Delli Santi

Anthony Delli Santi

Verkoop

Over ons

Zoals je hierboven al kon lezen zijn wij Tony, Anthony, Valérie, Lori en Geoffrey Delli Santi. Eén papa, twee zonen en twee dochters die klaarstaan voor jouw zorgeloze campervakanties. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de mobilhomewereld. Of je nu een mobilhome wil kopen of huren, laten herstellen, onderhoud wil laten uitvoeren of extra accessoires wil laten plaatsen, wij helpen je graag verder met deskundig advies en professionele service op maat.

Over ons
Persoonlijke service

Persoonlijke service

Als klant word je steeds persoonlijk en vooral vriendelijk benaderd. We combineren jouw wensen met onze expertise om jou te adviseren bij de aankoop van jouw ideale mobilhome. We staan voor je klaar, niet alleen bij verkoop maar ook bij de service achteraf.

Duitse topkwaliteit

We staan erop uitsluitend kwaliteitsvolle mobilhomes af te leveren, daarom verkopen we Hymer en Carado. Zij staan garant voor Duitse topkwaliteit. Hymer en Carado hebben meer dan 60 jaar ervaring in het vak en dit merk je niet alleen aan de sublieme kwaliteit maar ook aan het prachtige design. Naast nieuwe mobilhomes kan je ook bij ons terecht voor diverse tweedehands mobilhomes van alle merken, steeds geleverd na een uitgebreid nazicht!

Duitse topkwaliteit
Vakkundig onderhoud & reparatie door specialisten

Vakkundig onderhoud & reparatie door specialisten

Om jouw mobilhome compleet uit te rusten naar jouw wens, staan we steeds voor je klaar. Dankzij ons ervaringsdeskundig advies krijg je een duidelijk beeld van wat er mogelijk is voor jouw mobilhome. Ons team beschikt over de nodige apparatuur en een ruim magazijn voor een vakkundige montage of herstelling. Deze gebeurt steeds nauwkeurig en met een degelijke afwerking. Door onze expertise zijn we niet gelimiteerd tot Hymer en Carado maar kunnen we ook een degelijke montage garanderen op alle andere motorhomemerken.

2003

Oprichting ABC Mobile

Tony Delli Santi richt ABC Mobile op en opent de deuren op Fabriekstraat 5 in Oudsbergen.

2007

Officiële verdeler van Carado

Vanaf 2007 biedt ABC Mobile voor het eerst nieuwe mobilhomes aan van partner Carado.

2009

Officiële verdeler van Hymer

Sinds 2009 mag ABC Mobile zich trotse officiële verdeler van het kwaliteitsmerk Hymer noemen.

2015

Officieel servicecenter van E&P Hydraulics

E&P Hydraulics is een professionele fabrikant van levelsystemen voor campers en caravans waarmee je je voertuig binnen 2 minuten waterpas zet. Sinds 2015 kan je bij ons terecht voor de plaatsing en service van deze levelsystemen.

2021

ABC Mobile wordt erkend als ProTech® Monte-Carlo Center

Coatings zijn al jarenlang gekend in de autowereld maar worden nu ook meer en meer toegepast in de camperwereld. Na een professionele opleiding werd ABC Mobile in 2021 erkend als ProTech® Monte-Carlo Center.